Contact & Info

Boekhoudprogrammagratis.nl is opgericht halverwege 2019. Hierop informeren we over gratis boekhoudprogramma’s voor mensen met een eigen bedrijf, stichting of vereniging. Het is een website van Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Zie Eurolutions.nl voor meer informatie.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Doelstelling & commerciƫle uitingen

Eurolutions wil ondernemers informeren over alles wat te maken heeft met een eigen onderneming. Op deze website doen we dat door informatie te delen over gratis boekhoudprogramma’s. Wij hebben zelf zelf geen eigen boekhoudprogramma, en de boekhoudprogramma’s die op deze site worden aangeboden zijn (deels) gratis. Desondanks willen sommige aanbieders wel betalen voor het promoten van hun software en het kan zijn dat hier ook aanbieders tussen zitten die betalen voor hun vermelding. De kosten voor het maken en onderhouden van deze site worden terugverdiend door middel van advertenties of betaalde vermeldingen.

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door (of in opdracht van) Eurolutions zelf. Bij artikelen die door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen. In veel gevallen is gebruik van teksten van artikelen na aanvraag mogelijk. Hiervoor is echter wel altijd schriftelijke toestemming nodig.

Teksten en links hebben altijd de intentie betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter voorkomen dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaatst naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of zelfs onjuist blijken te zijn.